Ortaköy Ortaokulu

Vizyon: * Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. * Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. * Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. * Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. * Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. * Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. * Bilgi teknolojisi kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.

Misyon: * Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, * Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, * Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek ve daha demokratik olabilmek, * Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojisinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, * Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, * Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ...

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5319068226

WEB - https://ortakoyoo.meb.k12.tr

Adres - ORTAKÖY KÖYÜ ORTAKÖY KÜME EVLERİ ORTAKÖY ORTAOKULU BLOK NO 136 KAĞIZMAN / KARS

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 45 Km; ilçe merkezine 35 Km.